Möhippa

I helgen har jag och ett härligt tjejgäng arrangerat möhippa för en kompis som gifter sig om två veckor. Start igår morse och slut idag på förmiddagen. Väldigt fint!

Vi var på språng hela gårdagen. Första stopp var ”Fånarna på farmen” – en aktivitetsgård i Säve där man kör typ fångarna på fortet. Vi var två lag, sprang runt på massa olika tävlingsstationer och skulle få ihop så mycket guldpengar som möjligt. Sen var det uppdrag och slutligen skattjakt. Typiskt bra möhippegrej där alla får vara aktiva – både kroppen och hjärnan får jobba.

Eftermiddagen ägnades åt paddling vid Delsjön med fikapaus på en ö.

Avslutningsvis lagade vi trerätters hemma hos en av tjejerna. Frågade ut den blivande bruden och körde musikquiz.

En sleepover och gofrulle på det och sen var det slut.

Under dagen igår hade vi preppat väskorna med matsäck och massa kaffe. Mycket aktiviteter kräver mycket energipåfyllning.

RawfoodbollJag bidrog med en dubbel sats av mina bästa rawfoodbollar – choklad, apelsin och kardemumma. De gick hem hos tjejerna och var smidiga att ha med i väskan.

Hamburgare

Efter ”Fånarna på farmen” grillade vi hamburgare på gården innan vi drog vidare. Hemmagjorda och förpreppade av Amanda. Mycket godare än halvfabrikat. Hon hade i nötfärs, rödlök, vitlök. persilja, persilade, salt, peppar, ägg, havregryn och kanske något mer.

HamburgareBurgare i salladsblad för min det eftersom vi missade att köpa glutenfria hamburgerbröd. Faktiskt väldigt gott och fräscht som substitut till bröd.

Under paddlingen blev det äpple och kanellängd till kaffet.

Kvällsmenyn kommer imorgon.

Nu: dags att sova ikapp missad helgvila.

Lämna en kommentar